Wie doet wat bij ons in de straat.

Praktijk voor adem-
en ontspanningstherapie

Henk Buurman Amnestylaan 52
telefoon: 035 - 60 19 224
www.henk-buurman.nl/
 
 Voelt u zich gespannen? Kunt u slecht slapen? Heeft u vaak last van hoofdpijn of bent u erg vermoeid? Heeft u het gevoel niet "goed" te ademen? Vindt u het steeds lastiger om te genieten
van een moment van ontspanning, omdat u zich niet kunt ontspannen? Heeft u moeite met concentreren of bent u onrustig? Heeft u het gevoel dat uw draaglast groter is dan uw draagkracht?
De adem- en ontspanningstherapie (AOT) is wellicht de oplossing. Met deze therapie bereikt u een duurzame verbetering van uw leven die verder reikt dan alleen maar het wegvloeien van lichamelijke spanning.
Met het wegnemen van de spanning ontdekt u wat de echte problemen zijn in uw leven en welke "problemen"niet meer zijn dan producten van een verhoogde spanning.
Door een toenemend aantal verzekeraars wordt de AOT-behandeling momenteel (gedeeltelijk) vergoed in het aanvullende pakket.
Informeer bij uw zorgverzekeraar of bij Henk Buurman naar mogelijke vergoedingen.
 

Scuola di Tromba
Privé praktijk voor trompetonderwijs

Leer trompet spelen met meespeel CD.

Leuk, leerzaam en betaalbaar. Van 8 tot 80 jaar!

Neem eens een proefles en ontdek hoe leuk trompetspelen kan zijn!


Henk Buurman
Amnestylaan 52
telefoon: 035 - 60 19 224
www.henk-buurman.nl/
 Reciproc B.V. is 1 april 2007 opgericht door Judith de Pagter en levert facilitair projectmanagement. Bijvoorbeeld op het gebied van bedrijfsherhuisvesting of -verhuizingen, projectmanagement algemeen, projectmanagement inzake implementatie van CRM-software, facilitair interim management, facilitaire vraagstukken.

Neem vrijblijvend contact op of bezoek de website www.reciproc.eu voor meer informatie

Reciproc BV
Judith de Pagter
Amnestylaan 52
3765 EX  SOEST

telefoon: 035-588 17 17
mobiel: 06-22 43 73 35
fax: 035-588 55 30
www.reciproc.eu


Wegens succes nieuwe workshops LinkedIn voor beginners en gevorderden! klik hier!Studio Libra

Ontspanningsmassage:

Iedereen heeft wel eens het gevoel dat de balans om welke reden dan ook even weg is.
Dan is het tijd om even naar jezelf te luisteren.
Wie dat van tijd tot tijd doet staat evenwichtig in het leven!

Reiki:

Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie. Universele levensenergie is
de energie rondom ons heen, alles wat leeft en groeit heeft
deze energie nodig om te kunnen bestaan.
We kunnen deze energie voelen wanneer we ons in de natuur begeven.
Iedereen kent waarschijnlijk het gevoel één te zijn met de natuur,
als je bijvoorbeeld langs de slootkant zit of in het bos wandelt. Meer weten wat Studio Libra voor je kan betekenen?
www.studio-libra.info   MINDFULNESS BIJEENKOMSTEN BIJ AGNES VAN DER NEUT
Regelmatig start Agnes van der Neut weer met een nieuwe reeks meditatie bijeenkomsten in haar praktijk aan de Amnestylaan.
De kern van meditatie is leven in het NU. Accepteren wat er nu is, wat je nu ziet of voelt, zonder je af te laten leiden door je altijd aanwezige gedachten.
Die gedachten zorgen er namelijk voor dat je dingen gaat denken en/ of zien die er helemaal (nog) niet zijn, waardoor je een beeld vormt van een situatie die niet reëel is, wat niet de werkelijkheid is. Dat geeft strijd in je denken (in je hoofd dus) en vervolgens een heleboel stress, spanning en onrust, wat zich in je lichaam mogelijk kan vertalen als ongenoegen, slapeloosheid of zelfs ziekte. Bewust worden van je denken, is dan ook één van de belangrijkste onderdelen van de meditatie bijeenkomsten.
Meditatie en bewustwording leiden ook tot hernieuwde kennismaking met je ware zelf, zoals je eigenlijk altijd al was. Daar weer mee in contact komen, is een prachtig geschenk ! Het brengt veel rust en balans in lichaam en geest. Dan kun je bewust 'zijn', wat het uiteindelijke doel is van meditatie.
De manier van meditatie die beoefend wordt, heet mindfulness; dit is een heel bruikbare, toegankelijke vorm van meditatie, omdat je het overal kunt uitvoeren. Met behulp van formele- en informele oefeningen leert Agnes je om de mindfulness toe te passen in het dagelijkse leven.
Mediteren kan iedereen, en als je denkt dat mediteren alleen maar gaat over stil zitten met je ogen dicht, is het misschien leuk je eens te laten inspireren door de mindfulness, die vooral gaat over 'doen', en over toepassen in het leven van elke dag.
De bijeenkomsten kenmerken zich door gezelligheid, openheid en integriteit.
Naast de oefeningen en meditaties is er ook tijd voor koffie, thee, een goed gesprek, een kaartje trekken, enz. De bijeenkomsten kunnen zowel op maandag-, dinsdag- en woensdagochtenden als -avonden worden gegeven. Het programma bestaat uit zes bijeenkomsten, er starten regelmatig nieuwe groepen. kijk voor actuele informatie even op de website.
Kosten: € 75,00 Het maximaal aantal deelnemers is 5. Voor info/ aanmelding: Agnes van der Neut, Reiki therapeute, tel: 035-6019018 of

Gewoon even langs komen om te informeren kan natuurlijk ook altijd op Amnestylaan 3. of kijk op mijn website www.mindinbalans.nl/ 

Pedicuresalon Mirella Ruijer


Voor een goede pedicurebehandeling en of nailart op uw tenen bent u bij mij, Mirella Ruijer, aan het juiste adres.

Heeft u een schimmelnagel en vindt u dit niet mooi staan in open schoenen of slippers? Dan is een gelnagel de oplossing! Dit is geheel pijnloos en blijft 6-8 weken zitten.

Likdoorn(s), eelt of kloven? Ik help u er graag van af door middel van de nieuwste apparatuur.

Ik ben aangesloten bij de branchevereniging Provoet en werk volgens de HAM-code.
Dit houdt in dat veiligheid en hygiëne uiterst zorgvuldig wordt nageleefd.

Voor verdere informatie en prijzen:
Mirella Ruijer
Amnestylaan 14
Soest
Tel.: 035-6022098 of

pedicuremirella.nl