Rinke Heederik wint Dutch Wedding Photo Award

Rinke Heederik wint Dutch Wedding Photo Award

Op 24 december 2015 zijn de winnende foto’s van de Masters of Dutch Wedding Photography bekend gemaakt. Rinke Heederik uit Soest kreeg een vakprijs toegekend van de vakjury. Waarbij er werd gelet op onder andere: impact, emotie, sfeer, bijzonderheid, gebruik van licht, compositie en nabewerking.

De fotoverkiezing wordt elk kwartaal georganiseerd. Alle winnende foto’s zijn te vinden op de website
de-masters.nl

Award Winning Photo

Bruidsfotografie anno 2015

Steeds vaker vragen bruidsparen hun fotograaf om de trouwdag volledig in beeld te brengen: vanaf de aankleed momenten in de ochtend tot aan de openingsdans op het grote feest in de avond. Die volledigheid slaat ook op de wijze van fotograferen. Bruiloften van nu worden in een documentaire stijl tot in de allerkleinste en soms verrassende details vastgelegd.

 

Doel De Masters of Dutch Wedding Photography

De Masters of Dutch Wedding Photography (MDWP) is gestart vanwege de behoefte van Nederlandse bruidsfotografen voor een award die de beste Nederlandse bruidsfotografie waardeert.

De beoordeling van de foto’s vindt dan ook alleen plaats door een vakjury van ervaren trouwfotografen. Hiermee voorkomen wij dat fotografen met een groot sociaal netwerk meer stemmen krijgen voor hun foto’s en op die manier prijzen kunnen winnen.

Voor de fotografen is het leerzaam om mee te doen aan deze wedstrijd omdat hun foto’s op het hoogste niveau beoordeeld worden. Indien er een award gewonnen wordt, dan is dit een mooie waardering voor het werk en een teken dat men op de juiste weg zit. Ook kan er veel inspiratie en geleerd worden uit de andere winnende foto’s.

Voor de bruidsparen is het belangrijk dat er een duidelijk onderscheid wordt gemaakt in de kwaliteit tussen de vele fotografen in Nederland. De Masters of Dutch Wedding Photography is een mooie manier om dat onderscheid duidelijk te maken aan iedereen die een echte goede trouwfotograaf zoekt.

Noot, niet bestemd voor publicatie

Wilt u de genomineerde foto opvragen om te gebruiken in uw publicatie of wenst u meer informatie? Neem dan contact op met Rinke Heederik, 06-44151543, info@rinkeheederik.nl

« (Vorige bericht)
(Volgende bericht) »

2 Reacties  op  Rinke Heederik wint Dutch Wedding Photo Award

  1. Janneke de Groot schreef:

    We lazen het in de krant. Het is ook een prachtige foto. Van harte gefeliciteerd!
    Janneke de Groot