Rinke Heederik genomineerd voor Bruidsfoto Award 2013

DC rinkeheederik_HROp 14 januari 2013 zijn de nominaties bekendgemaakt van de verkiezing Bruidsfoto Award 2013. Rinke Heederik uit Soest is genomineerd in de categorie De Ceremonie. Uit de ruim 1.600 inzendingen van dit jaar koos de onafhankelijke vakjury van het prestigieuze evenement zeventig foto’s die kans maken om een felbegeerde Bruidsfoto Award te winnen. Alle genomineerde foto’s zijn gepubliceerd op de website www.bruidsfotoaward.nl.

 

Fotografen kunnen inzenden in zeven categorieën: Getting Ready, De Kus, Styling & Sfeer, De Ceremonie, Groepsportret, Taart & Toost en Bruid & Bruidegom.

Fototrend
De trend van 2013 laat duidelijk zien, dat al deze genomineerde foto’s geen gewone ‘kiekjes’ zijn. Vaak wordt er in een foto de gehele sfeer en beleving van de huwelijksdag vastgelegd. “Bruidsparen willen tot in de kleinste details de bruiloft persoonlijk maken. Styling & sfeer zijn dan ook een van de belangrijkste elementen welke één bruidsfoto tot een verhaal van duizend woorden maakt, aldus Susan Lippe-Bernard, internationaal hoofdredacteur van Bruid & Bruidegom Magazine en tevens voorzitter van de vakjury.

Stemmen Publieks- en Vakprijs
Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto Award 2013 is de race nu echt van start gegaan. Tot 17 mei 2013 kunnen aanstaande bruidsparen en collega vakfotografen hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s via www.bruidsfotoaward.nl.

Begin juni 2013 worden de Bruidsfoto Award winnaars van de Publieks- en Vakprijs bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de prijs Overall winnaar 2013.

Doel Bruidsfoto Award
De verkiezing Bruidsfoto Award wordt door Bruid & Bruidegom Magazine voor de negende keer op rij georganiseerd en heeft als doel om de nieuwste bruidsfototrends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen.

« (Vorige bericht)
(Volgende bericht) »

Reacties zijn gesloten