Marc van den Deijssel fiets de HomeRide (500km) voor het Ronald McDonalds kinderfonds.

201306.18 homeride top2

Onze mede-straatbewoner, Marc van den Deijssel,  gaat dit jaar weer meedoen aan de HomeRide.

HomeRide is een 500 kilometer lange wielertocht waarbij in teamverband binnen 24 uur van Groningen naar Maastricht gefietst wordt: dag en nacht en dat alles voor het goede doel, Het Ronald McDonalds kinderfonds!

Het Ronald McDonalds kinderfonds is een geweldig goed doel dat ervoor zorgt dat zieke kinderen in het ziekenhuis hun ouders altijd dichtbij hebben.

Op 28 en 29 juni wordt daarom de HomeRide georganiseerd met als doel de afstand tussen ziek kind en hun ouders te verkleinen door zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Marcj hoopt dat jij met hem de gezinnen met een ernstig ziek kind wilt helpen in een van de meest heftige periodes van hun leven.

Het goede doel steunen en zijn inzet waarderen kan door een donatie te doen en daar heeft Marc wat  op bedacht:

De HomeRide is 500 kilometer, en -omdat Marc voor de tweede keer meedoet-  wil hij voor iedere kilometer twee euro inzamelen.  Zou jij Marc daar mee willen helpen om aan zijn persoonlijk doel van €1000,- te komen?

Iedere bijdrage is welkom, maar hoe hoger het bedrag, des te sneller Marc aan zijn doel zit. 😉

Je kan je donatie aan Marc geven, (Amnestylaan 44) dan zorgt hij ervoor dat het gestort word, of middels een  ideal-betaling via de rode ‘Sponsor’ button van zijn persoonlijke pagina op de website van homeride:  http://www.homeride.nl/lid/mdeijssel/profiel/

« (Vorige bericht)
(Volgende bericht) »

Reacties zijn gesloten